Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na problematickou pleť
- vůně
- snadné nanášení
- hrudky
Na beďary :) v době menstruace mi nezafungoval, ale bylo mi příjemné se s ním mazat, takže mu dám ještě šanci. Krém se dobře roztírá, ale obsahuje drobné hrudky, které mi trochu vadily. Uvidím, zda delší doba používání ukáže lepší účinky na akné... Příjemně voní!
Kupovala jsem synovi, je s produktem spokojen.
- Super
- Rychle se vstřebá
- Super
- Rychle se vstřebá
- domnívám se, že mi pomáhá léčit akné
- poměrně vysoká cena
Bioderma Sensibio DS+ krém 40 ml
Přidáno: 13. května 2024
(naposledy upraveno 13. května 2024)
Zakoupeno v Lékárna pohoda
- Naprosto úžasný krém, který dá dohromady podrážděnou pleť za pár dní. Od prvního dne jsou vidět výsledky.
Mou pleť vysušuje, takže to řeším tak, že nechám tento krém chvíli působit a pak nanesu nějaký mastnější.
POKOŽKA SE RYCHLE OMLAZUJE A UZDRAVUJE
- Rychlá aplikace
- Ucinek
- Hydratace
- Hojivy
- Pořizovací cena vyšší
Bioaktivní krém účinně pomáhá zklidnit a obnovit zdravý vzhled pokožky u osob s projevy akné. Má výjimečné čisticí a dezinfekční schopnosti v zánětlivě změněných folikulech při akné. Muhu doporučit každému kdo má problém s akné ,zabírá a funguje. Účinky jsou znát už po prvním použití, co se týká akné tak až po týdnu. produkt s CBD, který jsem zkusila a jsem mile překvapená
- Jsem moc spokojený!
- Úžasný produkt pro zklidnění citlivé pleti.
- Velmi rychle působí
- Malinko studí
Docela často trpím na akné proto jsem si koupila klidnící bioaktivní krém CBD efekt. Jsem velmi překvapena jeho účinkem, velkou výhodou má že je dermatologicky testován. Má skvělé složení a proto jsem neváhala ho používat. Určitě doporučuji lidem kteří taktéž trpí na akné. Výsledky zaručené.
- Vstřebatelnost
- Vůně
- Hojení
- Bílé CBD tvrdé částečky v produktu
Krém se krásně umí vstřebat, má příjemnou vůni. Neseděly mi v produktu bílé tvrdé částečky, na které jsem se dotázala u prodejce a byli velmi ochotni mi vysvětlit , že to jsou ty částečky CBD. Mi osobně tam trochu vadí, mají být rozpustilné ale ať jsem se snažila sebevíc, nešlo to. Každopádně mi i prodejce chtěl produkt vyměnit ale neřešila jsem a z obličeje je pokaždé sundala. Krém nedokáže zázraky, v počtu akné zůstalo stejné ale má schopnost rychleji hojit, čehož si cením, protože žádný krém nevyléčí naši životosprávu nebo genetiku :-) ale pomůže s rychlejším hojením. Doporučuji krém určitě vyzkoušet
- Vstřebatelnost
- Vůně
- Malé částečky
Tenhle CBD krém jsem si velmi oblíbila. Krásně se vstřebává do pleti a velice příjemně voní. A hlavně funguje. S jarem se mi napletí vždy udělali pupínky – akné. Postupne mizi a ja jsem nadšená. Jedine co musim vytknout jsou male částečky, ktere krem obsahuje. Jsou ostré, takte je vzdy vydrolim a dam pryč.
Příjemně se roztírá, nemastí, zatím používám krátce.
- krásně voni
- dobře se roztírá
- na mě je dost mastný
Krém na akné CBD muhu doporučit každému kdo má problém s akné a vyzkoušel už vše toto opravdu zabírá a funguje. Krem je dobře roztiratelny jen zanechává lehce mastný film na pokožce . Krásné voní což je velmi příjemné až překvapivě. že věc která funguje i voní.
- Líbí se mi konzistence
- Rychlá aplikace
- Ucinek
- Nemám žádný
Tento produkt ač musím říct , ze po otevření jsem se nejprve bála a říkala aha tak po něm se mi asi pupinky budou tvořit více , tak omyl po několika dnech se pupinky ztratili aplikují ráno a večer tenkou vrstvu a pupinky opravdu mizí .Super přípravek .
Mám suchou, občas místy drsnou pokožku, někdy ekzematické puchýřky, ale především svědění . Krém mi nepomohl.
- Zatím nejůčinější na lupénku.
- Hydratační
- Hojivy
- Akné pomalu mizí
- Pořizovací cena vyšší
- Na jizvy žádný účinek
- Zrnka mi vadí
Složení je v pořádku, mě osobně vyhovuje. Velmi oceňuji, že výrobek je vyráběný u nás v ČR. Co se týká dostupnosti v lékárnách, za mě super. Testování oceňuji a jsem moc ráda, že jsem měla tu možnost otestovat krém. Tento krém opravdu hydratuje a pleť je zdravější. Účinky jsou znát už po prvním použití, co se týká akné tak až po týdnu. Za mě mohu doporučit
Pomáhá skvělé na akné