Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na problematickou pleť
Krém, který pomáhá potlačit akné, redukuje kožní maz a pleť je po něm jemnější. Doporučuji !
- Lehce roztíratelná konzistence, příjemná parfemace.
- Rychle vstřebávání
- Rychlá aplikace
- O
Krém je super , vysledek je znatelný už po 2 dnech užívání , snadné vstřebávání , konzistence je krásně roztiratelná, jsem ráda že po dlouhé době nemám rudý obličej (reakce) ,.Nejvic se mi líbí že je vyrobený u nas v Česku , za mě doporučuji všem kdo má problem s pletí
- Dobře roztíratelný
- Vůně
Po použití krému se mi má pleť zlepšila. Krém se dobře roztírá. Je příjemný na pleti. Dobře pleť hydratuje. Akné po pravidelném používání zmizelo a zmizelo i zčervenání. Krém je v praktickém balení vleze se všude tak ho můžete vzít na dovolenou kdyby se náhodou objevil nějaký zárodek akné.
Výhodami jsou chronicky známé vlastnosti tea tree oleje.
- Krásné voní
- Dobre se roztírá
- Účinkuje
- Nenašla jsem
Hned jak jsem krém vybalila, synové puberťáci se ptali co mi přišlo. Když jsem jim řekla na co krém je, zabavili mi ho. Vyzkoušeli a jsou s ním spokojeni i oni. Během chvíle zmírňuje projevy akné, dobře se roztírá a balení je super na cesty. Vyzkoušela jsem i já a budu si ho muset taky koupit.
- Bezkonkurenční cena, zakoupeno poněkolikáté
Velmi příjemná gelová konzistence. Okamžitá úleva od pálení víček. Doporučuji.
Ještě jsem nevyzkousela
- Pouzivam uz dlouho a na akne je skvely
Avène Cicalfate hojivý antibakteriální krém 40 ml
Přidáno: 23. dubna 2024
(naposledy upraveno 23. dubna 2024)
Zakoupeno v Dr. Max lékárna
- Skvely na pupinky s jizvy po akne
hydratuje a zároveň zmatňuje pokožku, která je hladká, bez pocitu napětí.
funguje na atopický ekzém
- Krém používám mnoho let a jsem moc spokojená. Nevysušuje pleť, hydratuje, zmatní
Zatím používám krátce
- pravidelně kupuji
- Na akné funguje, syn je spokojený, a proto kupujeme opakovaně.
- Vážně funguje.
Moc nevoní.
- Používám teprve 5 dní,přitom se pleť viditelně zlepšila,akné zmizelo,teď zbývá jen doléčit jizvičky.
Výborný chladivý gel na oční víčka