Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na problematickou pleť
- Žádná vůně
- Příjemná textura
- Hezký design
- Divné krupice v krému
- Žádné viditelné efekty dle slibovaného časového úseku
- Žádné efekty celkově
Tento krém mě zaujal svou příjemnou texturou a vkusným designem obalu. Navíc má téměř žádnou vůni, což je také plus. Bohužel však musím zmínit, že v složení krému občas narazím na divné bílé kuličky, což mi přijde nezvyklé a méně příjemné. Co se týče slibovaných účinků, prodejce zdůrazňoval viditelné výsledky již po prvním týdnu používání, avšak po měsíci pravidelné aplikace nebyly žádné změny patrné. I když jsem dodržovala doporučené postupy a krém aplikovala dvakrát denně na čistou pokožku, výsledky nebyly uspokojivé. Celkově tedy musím říct, že bych tento produkt na základě mé zkušenosti nedoporučila.
- Složení
- Účinek téměř ihned
- Žádná zbytečně velká tubička
Jestli hledáte krém,který vám zklidní pokožku, tak to je přesně tento.... Málo který krém mi takto sedne. Rychle se vstřebává a účinek je do pár dnů viditelný. Jeho složení je bez zbytečných umělin a opravdu od něho můžete očekávat to co slibuje... Navíc malá tubička se vejde i do kabelky,tak ho mohu mít stále u sebe
- Účinný krém
- Není mastný
- Hydratuje pleť
- Voní
- Žádný
Bioaktivní CBD krém na akné Epiderna pleť hydratuje, není mastný a mám pocit, že okamžitě pomáhá. Byla jsem ráda, že jsem měla možnost krém vyzkoušet, protože se má pleť viditelné zlepšila. Líbí se mi, že je výrobek český. Krém je lehké konzistence, snadno se nanáší.
- Příjemná vůně
- Malé balení
Bioaktivní CBD krém používám. Ze začátku se zdálo že zabírá, postupem času už tak ne . Jinak třeba na černé
tečky zabírá dobře. Jinak na normální akné není moc vhodný , aspoň teda pro mě. Teď mám před menstruaci a mám na obličeji více akné. A můžu říct že nic moc . Jinak příjemně voní . Není mastný, rychle se vstřebává. Po na mazání mám na dotek hebší pleť.
- Funguj
- Stačí ho málo
- Efektivní
- Cena super
- Výsledky hned
- Dle mě zapáchá ale jen můj názor
Krém je opravdu super.Jelikož mám problematickou lehce pokožku tak mi opravdu vyhovuje jeho hojivé účinky jsou naprosto super.večer jsem namazala obličej krémem a ráno byly skoro všechny pupínky zahojené.Jediné co mi vadí je lehký zápach ale přijde to jen mi nikomu z rodiny ne :D je jinak opravdu super hydratuje hojí a stačí jo opravdu málo určitě zase zakoupím
Na soberitickou dermatitidu úžasná věc
- praktický obal a velikost balení
- plní svůj estetický a dermatologický účel
- splňuje svůj účel po estetické i dermatologické stránce
- vyhovuje mi velikost balení a praktický obal
- Vůně
- Rychlý účinek
- Textura
- Perly
- Vyšší cena
Bioaktivní CBD krém má opravdu krásnou svěží vůni a skvěle se vstřebává, což ho činí velmi příjemným na používání. Během období před mými dny mi pomohl zklidnit pleť, a to velmi efektivně - pozitivní výsledky a zdravě vypadající pleť jsem začala vidět přibližně po šesti dnech pravidelného používání. Překvapivé bylo zjištění, že krém obsahuje perly; jejich účel či význam však nebyly nikde jasně vysvětlen. Tento krém se pohybuje ve vyšší cenové kategorii. Patří mezi produkty s vyšší cenovkou s ohledem na objem produktu v tubě. Plánuji pokračovat v pravidelném používání tohoto krému, protože jsem s ním velmi spokojena.
- vůně
- snadné nanášení
- hrudky
Na beďary :) v době menstruace mi nezafungoval, ale bylo mi příjemné se s ním mazat, takže mu dám ještě šanci. Krém se dobře roztírá, ale obsahuje drobné hrudky, které mi trochu vadily. Uvidím, zda delší doba používání ukáže lepší účinky na akné... Příjemně voní!
Kupovala jsem synovi, je s produktem spokojen.
- Super
- Rychle se vstřebá
- Super
- Rychle se vstřebá
- domnívám se, že mi pomáhá léčit akné
- poměrně vysoká cena
Bioderma Sensibio DS+ krém 40 ml
Přidáno: 13. května 2024
(naposledy upraveno 13. května 2024)
Zakoupeno v Lékárna pohoda
- Naprosto úžasný krém, který dá dohromady podrážděnou pleť za pár dní. Od prvního dne jsou vidět výsledky.
Mou pleť vysušuje, takže to řeším tak, že nechám tento krém chvíli působit a pak nanesu nějaký mastnější.
POKOŽKA SE RYCHLE OMLAZUJE A UZDRAVUJE
- Rychlá aplikace
- Ucinek
- Hydratace
- Hojivy
- Pořizovací cena vyšší
Bioaktivní krém účinně pomáhá zklidnit a obnovit zdravý vzhled pokožky u osob s projevy akné. Má výjimečné čisticí a dezinfekční schopnosti v zánětlivě změněných folikulech při akné. Muhu doporučit každému kdo má problém s akné ,zabírá a funguje. Účinky jsou znát už po prvním použití, co se týká akné tak až po týdnu. produkt s CBD, který jsem zkusila a jsem mile překvapená
- Jsem moc spokojený!
- Úžasný produkt pro zklidnění citlivé pleti.
- Velmi rychle působí
- Malinko studí
Docela často trpím na akné proto jsem si koupila klidnící bioaktivní krém CBD efekt. Jsem velmi překvapena jeho účinkem, velkou výhodou má že je dermatologicky testován. Má skvělé složení a proto jsem neváhala ho používat. Určitě doporučuji lidem kteří taktéž trpí na akné. Výsledky zaručené.
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »