Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na problematickou pleť

Ověřený zákazník Testuj.to Marie

• Příjemná konzistence
  • Vůně
  • Účinnek
  • Balení
  • Žádné

Už dlouho jsem hledala krém, který by opravdu pomohl s akné a ostatními nedokonalostmi. CBD krém krásně zahojil většinu akné, pleť krásně hydratuje. Moc se mi líbí přírodní složení produktu. Konzistence krému je moc příjemná, nelepí a hezky se vstřebává. Má charakteristickou vůni, která není nijak nepříjemná. Určitě budu potřebovat větší balení. Všem mohu krém s klidnou duší doporučit.

Ověřený zákazník Testuj.to Jana

• Účinek
  • Žádný

Hodně trpím na akné na pleti a ramenou a musím říct, že po tomhle krému vidím změny. Akné zmizelo, nejsou po něm žádné viditelné známky. Také se akné tvoří podstatně míň, že předtím.
Aplikace je taky velmi jednoduchá.
Účinek krému se dostaví po pár dnech. Takže můžu jedině doporučit

Ověřený zákazník Testuj.to Pavla

• Není mastný
  • Dobře se vstřebává
  • Výroba v Česku
  • Nic

Krém s CBD mě mile překvapil.Patentovane složení Betudiol je zajímavá. Pleť byla po nanesení krému jemná a hydratovaná. Objevili se mi sice malé pupínky, ale možná to bylo jen změnou krému. Krém bych doporučila. Navíc je skvělé, že je vyráběný v České republice.

Ověřený zákazník Testuj.to Věra

• Vstřebatelnost
  • Lehký
  • Není po něm umaštěná pokožka
  • Voní
  • Nic jsem nenašla, jen za mě bych brala větší balení.

Krém je velice lehký a super vstřebatelný , nezanechává pokožku mastnou a krásně voní . Bojuji s “pupínky” spoustu let , ale nikdy jsem neviděla tak brzy výsledky a zlepšení celkově stavu pokožky již za týden pravidelného používání se dostavil skvělý výsledek. Určitě všem , kteří váhají vřele doporučuji !

Ověřený zákazník Testuj.to Martina

• dobré účiny
  • cena

Bioaktivní CBD krém na akné od Epiderma v tubě 30ml je dobře roztíratelný. Není mastný, díky tomu se dobře roztírá a na teplé období je vyhovující. Má zklidňující účinky na již vzniklé pupínky na pleti a eliminuje výskyt dalších asi po 3 týdnech testování. Český výrobek s fajn složením a dermatologickým testováním. Ráda doporučuji.

Ověřený zákazník Testuj.to Zuzana

• Vstrebatelnsot
  • Konzistence
  • Ucinek
  • Vune
  • Malé baleni

S krémem jsem velice spojena svůj účel plní. Akné se zmírnilo a zlepšilo. Pleť není mastná, ale hydratovaná. Velmi dobře se vstřebává a stačí ho malé množství. U krému mi vadí jen jeho vůně, je zvláštní, ale dá se to vydržet. Jizvy po akné jsou díky hledání po používání.

Ověřený zákazník Testuj.to Markéta

• účinky
  • konzistence
  • vstřebatelnost
  • malé balení :)

Bioaktivní CBD krém na akné mne velmi mile překvapil již po prvním použití, nejen, že akné po týdnu bylo lepší, ale krém si hravě poradil i s vyhlazením drobných vrásek. Krém se dobře vstřebává a nezanechává mastný film. Výrobek doporučuji kamarádkám.

Ověřený zákazník Testuj.to Kristýna

• Redukuje černé tečky
  • Na pleti mi zanechává mastný povlak

Tento krém jsme ze začátku používala 2x denně - nechával mi však na kůži mastný povlak - proto jsme změnila užívání pouze na večerní. Po měsíci užívání opravdu vidim, že černé tečky, kterých jsme měla opravdu hodně se začly hojit a redukovat. S výrobkem jsem spokojena. Ma trochu intenzivní vůni - na tu jsem si ale velmi rychle zvykla.

Ověřený zákazník Testuj.to Anna

• Rychla účinnost
  • Zadne

Bioaktivni krém na akné rychle účinkuje a má příjemnou konzistenci.Navic ho stačí použít jen malé množství.Krem jsem používala hlavně na oblast brady,kde se mi akné tvoří nejvíce.A po pár použitích akné zmizelo.Normalne se mi hojí i týdny.Tento Tento krém budu používat i nadále .

Ověřený zákazník Testuj.to Vlaďka

Doporučuje produkt
  • Účinný krém, viditelné výsledky už po týdnu používání
  • Chtělo by to mega balení

Po aplikaci toho krému poctivě ráno i večer se pleť už po týdnu zdála mnohem lepší, už měsíc se synen používáme a jsme nadmíru spokojeni. Syn se nemusí stydět za svůj obličej. Pleť je krásně hydratovaná, neleskne se a staré jizvy vymizely, akné se už netvoří tolik. Aplikujeme vždy na vyčištěnou pleť (micelární voda, čistící gel, tonikum). Dost často mi zůstávaly jizvy po akné a tvořilo se další a další, některá místa se dost zanicovala. Syn to má obdobně, čerstvý puberťák. Je to zázrak, takže jdeme do lékárny pro další. Doporučuji!

Ověřený zákazník Testuj.to Denisa

• Účinnost
  • Nic

Nejvíce mě na vyrobku zaujalo,ze se vyrábí v České republice.Ucinky krému jsou skvele,již po par dnech vidim zlepšení mě pleti.Moc rada doporucim výrobek dal a urcite si budu krém i nadále kupovat.I když balení vydrží opravdu na dlouho.Jeho roztiratelnost je z jeho dalších přednosti .

Ověřený zákazník Testuj.to Aneta

• Hojí a redukuje pupínky
  • Chladí
  • Přijemný na pleti
  • Cena

Krém má menší balení 50ml, je příjemný na pleti, lehky a okamžitě nastává chladivý efekt, který ppmága od bolesti a napjaté kúže při akné. Je výborný, již po dni jde vidět hojící efekt a zmenšení loziska. Nejlepší krém na akné a pupínky, co jsem měla.

Ověřený zákazník Testuj.to Alena

• Rychlý účinek
  • Krásná vůně
  • Nenechává mastný film
  • Trochu dražší

Naprosto úžasný krém. Pupínky mizí prakticky před očima a pleť je viditelně zdravější. Vyzkoušela jsem již mnoho krémů a mastiček,ale tohle je fakt top. Účinný, voňavý a rychle se vstřebává. Trošku dražší cena za tak malé balení,ale vážně to za to stojí

Ověřený zákazník Testuj.to Michaela

• Funguje
  • Vůně
  • Konzistence
  • Vyšší cena
  • Malé balení

Výrobek testuji přes 14 dní a výsledky na pleti vidím. Jizvičky na pleti jsou méně viditelné a nové pupínky léčí a vysušuje. Jsem s tímto krémem celkově spokojena, vyhovuje mi lehká konzistence, která neucpává póry a příjemná vůně. Jen bych brala větší balení za tak vysokou cenu.

Ověřený zákazník Testuj.to Kristýna

• Účinky již po 1,5 týdnu užívání
  • Používá se ráno a večer pouze jeden produkt
  • Hezký design
  • Pouze jedna dostupná velikost, klidně bych brala větší balení

S krémem jsem opravdu spokojená a hned na úvod musím napsat, že rozhodně budu i nadále pokračovat v jeho užívání. Často se mi stává, že se mi na tváři objeví zanícené pupínky, které nejen, že jsou bolestivé, ale navíc opravdu nehezky vypadají.
Cca po 1,5 týdnu užívání bioaktivního CBD krému byla moje pleť krásně pružná a vyživená a ani jednou se mi pupínek během celé doby užívání neudělal.
Určitě je i sympatické, že se jedná o Českou značku a oceňuji i skutečnost, že lze produkt pořídit jak online, tak v lékárnách.

Ověřený zákazník Testuj.to Veronika

Doporučuje produkt
  • Pleť je hydratovaná, jasnejšia, bez mastného filmu, redukcia čiernych bodiek a mastenia pleti
  • Žiadne

Epiderma krém je môj nový favorit Síce som nikdy nemala veľmi aknóznu pleť, ale mala som problém s mastením pleti, tvorbou čiernych bodiek a občas nejaký “pupák” , čo ma však príjemne prekvapilo, keď po 2 týždňoch používania tohto krému sa to výrazne zredukovalo a moja pleť je viac zjednotená, jasnejšia a bez prebytočného mastenia a bez prebytočnej tvorbu čiernych bodiek. A za mňa v čom dávam ešte tomuto krému obrovské plus je, že je ľahučký, vzdušný a po nanesení sa rýchlo vstrebá, bez toho aby zanechal mastný film. Zároveň pleť je hneď po nanesení oveľa jasnejšia a nedráždi

Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25