Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na problematickou pleť

Ověřený zákazník Testuj.to Martina

• lehce se roztírá
  • lehce parfémovaný
  • příjemně chladí
  • ne každému může vonět

Složení krému se mi líbí, jelikož je protizánětlivý. Jedná se o český výrobek, za což jsem ráda. Upřednostňuji české výrobky před zahraničními. V běžných známých českých lékárnách jde výrobek koupit bez problémů. Dermatologické testování ujistí uživatele v bezpečném použití. Skvělá struktura, příjemná lehká vůně s dobrým účinkem. Pleť je zklidněná, v začátcích akné působí perfektně. Skvělé, už po prvním týdnu používání ( ráno a večer) bylo vidět zlepšení stavu pleti. Pleť se zklidnila a zrychlilo se hojení pupínků a zmírnil se výskyt nových.

Ověřený zákazník Testuj.to Karolína

• Hebká pokožka
  • Rychlé vstřebávání
  • Hezký voní
  • Pálí v okolí očí
  • Malé bílé kousky

Krém hezký voní a dobře se vstřebává. První známky zlepšení jsem pocítila po 14 dnech. Krém je potřeba aplikovat na vyčištěnou pokožku dvakrát denně, chvilku jemně pálí, ale není to nic hrozného, určitě se vyvarovat okolí očí. Již po týdnu jsem měla pleť jemnější a netvořilo se mi tolik akné.

Ověřený zákazník Testuj.to Veronika

• Český výrobek
  • Dermatologicky testováno
  • Funguje
  • Dostupný v online lékárnách
  • Mě osobně chvilku pálí kůže

Krém není mastný, dobře se vstřebává, hezky voní a vypadá to, že i dobře účinkuje. Ovšem hned po prvním použití jsem si uvědomila, že krém nebudu moci mazat na celý obličej, ale jen na pupínky.
Mám citlivou pleť a po namazání mě kůže trochu štípe. Asi po minutě to zase přestane a zažila jsem horší reakci na jinou kosmetiku, ale nejsem masochista, abych se mazala 2x denně na celý obličej
Pupínky se po několika dnech uklidnily a zmizely.
Funguje to i u mého syna, který ma období akné. Taky ho to ale chvilku štípe.

Ověřený zákazník Testuj.to Květoslava

• Zklidňuje
  • Promašťuje
  • Dobře se roztíra
  • Dezinfikuje
  • Ulevuje od svědění
  • Dermatologicky testován

Klidníci bioaktivni krém jsem používala na zapálená a zčervenalá místa na pleti po očištěni micerálni vodou. Pleť se asi po týdnu zklidnila, eliminoval se výskyt nových pupínku. Používala jsem jej i na suchý loket, kde se tvoří šupinky. Kůže se dobře promastila. Pleť nesvědí, je nelesklá, nemastná. Krém he vyráběn v České republice a je velmi dobře dostupný v lékárnách. Krém je dermatologicky testován. Cena je vyšši, ale odpovídá kvalitě.

Barekol řebříčkový gel 50ml

Barekol řebříčkový gel 50ml

Ověřený zákazník Barekol DAGMAR

Zakoupeno v Barekol

Doporučuje produkt

Přesně splňuje vše jak je deklarováno

Ověřený zákazník Testuj.to Jana

• Rychlý účinek
  • Hypoalergení
  • Česká značka
  • Částečky CBD

Krém od české značky s patentovaným složením. Za mě velmi příjemné překvapení. Funguje od prvních dnů používání, pupínky se rychleji hojí a tvoří se jich výrazně méně.
Pleť po použití není zbytečně vysušená a mastná, jako se mi stávalo u jiných krémů s obsahem CBD. Jediné, co trochu rušilo celkový dojem, jsou malé částečky CBD, které jsou tvrdé a nevstřebaly se.

Dr. August Wolff Linola Gesicht 50 ml

Dr. August Wolff Linola Gesicht 50 ml

Ověřený zákazník Lékárna.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v Lékárna.cz

Doporučuje produkt

Používám v případě alergických problémů.

Ověřený zákazník Testuj.to Nikol

Doporučuje produkt
  • účinky - funguje na akné
  • příjemně voní
  • dobře se roztírá a vstřebává
  • krém není mastný
  • rychlé výsledky
  • produkt vyráběný v ČR
  • dostupný i v lékárnách
  • mírně lepí na obličeji

S krémem na akné od Epidermy jsem moc spokojená. Po pravidelném používání mi zmizelo začervenání v okolí pupínků a akné začalo pomalu mizet. Pleť je po používání hydratovaná a zmizel i pocit lesklého obličeje během dne. První výsledky jsem viděla asi do týdne a v používání ráno i večer stále pokračuji. Složení s bioaktivními látkami obsaženými v produktu mé pleti evidentně svědčí. Krém příjemně voní, dobře se roztírá a není mastný. Na pleti nicméně pociťuji pocit mírného lepení, není to ale nic výrazného a i make up mi drží dobře. Celkově tedy mohu produkt na akné doporučit, splnil má očekávání a určitě stojí za vyzkoušení.

Ověřený zákazník Testuj.to Lenka

• Snadná aplikace
  • Stačí malé množství
  • Mírně štiplavý
  • Nevstřebává se, zanechává jemný filtr

Aplikace krému je velice snadná, stačí malé množství. Krém má mírně štiplavé účinky, pro citlivější kůži to může být nepříjemné. Po pár vteřinách se ovšem dostaví pocit úlevy a zklidnění pokožky. Za pár dní určitě jsou patrné výsledky, akné postupně mizí a pleť získává celistvější vzhled. Mírné jizvičky mizí úplně. Určitě doporučuji krém na dlouhodobější užívání, po měsíčním užívání se pleť viditelné zlepšila a je jemnější.
Účinky krému jsou znatelné.

Ověřený zákazník Testuj.to Dana

• Dobrá roztíratelnost
  • Zmírnění projeví akné
  • Nezanechává mastný film
  • Hezká pleť
  • Nezabírá na velké pupínky
  • Obsahuje perličky

Krém má lehce nažloutlou barvu a obsahuje perličky, které mi nešly vetřít do pleti. Jinak se krém hezky se roztírá a dobře se vpije do pleti bez zanechání mastného filmu. Vůni hodnotím jako neutrální.. Krém dobře reagoval s mou citlivou pletí se sklonem k akné. Pravidelně jsem ho používala ráno a večer po své rutině. Z začátku jsem viděla zlepšení, pleť je na dotek hladká, černé tečky jsou méně viditelné. Bohužel u mne moc nezafungoval na silnější akné, zejména na hormonální. Jen pleť zklidnil a mám pocit, že urychlil hojen. Celkově zanechal dobrý dojem.

Ověřený zákazník Testuj.to Veronika

• Účinnost
  • Vstřebatelnost
  • Vune
  • Konzistence
  • Asi nic

Protože a jelikož trpím na akné již několik let,rozhodla jsme se ze vyzkouším nějakou topovku…jelikož moje kamarádka užívala bioaktivních krem na akné a byla velice spokojena,řekla jsem,jdu do toho./ a po par pouzitich na akné bylo po problému. Velká spokojenost a konečně krem po kterém jsou videt výsledky

Ověřený zákazník Testuj.to Šárka

• Zklidňuje pleť
  • Zmírnění začervenání
  • Design balení
  • Menší balení

Krém bych po několikatýdenním používání doporučila. Pleť je viditelně méně začervenalá a po namazání také příjemně hydratovaná. Krém se pěkně roztírá a moc hezky voní. Po namazání je znatelné zklidnění podrážděné pleti. Menší výskyt pupínků a zarudlých míst na obličeji.

Ověřený zákazník Testuj.to Lucie

• Dlouhodobé použití
  • Přijatelná cena
  • Příjemná vůně
  • Česká výroba
  • Rychlejší regenerace pleti
  • Nevysušuje
  • Nelepí

Z testování tohoto produktu jsem měla opravdu radost, od puberty jsem měla velké problémy s akné, zlepšilo se to po porodu a nyní už mám pleť zase ošklivou. Jsem tedy velmi ráda, že mohu na vlastní pleti účinky produktu vyzkoušet. Pupínky nejsou po použití druhý den tak svítivě červené. Že lze výrobek zakoupit v lékárnách je za mě plus, nemusím čekat na odeslání z e-shopu. Výrobu v České republice hodnotím velmi kladně. O kompozici Betuldiol jsem si musela přečíst, a jelikož se jedná o přírodní složku, jsem nadšená. S účinky na pleť jsem spokojena velmi, pleť nelepí, není mastná a pupínky se hojí rychleji. Že byl krém již zkoušen dobrovolníky a může tak mít značku dermatologicky testováno, je super. Na čerstvou ranku po pupínku chvíli pálí.

Ověřený zákazník Testuj.to Barbora

• Příjemná konzistence
  • Žádná parfemace
  • Dobre se roztírá
  • Je potřeba vetsi množství na obličej
  • Neni vhodný pro citlivý obličej -pálí

Velice mě těší že se nejedná o zahraniční produkt, který neni přeparfemovaný . Má super složení,koupit lze ve většině lékáren . Účinky jsou velice překvapující jediná nevýhoda je pokud někdo má velmi citlivý obličej. Mě osobně velmi pálil na obličeji ale čekala jsem zda tento problém odstoupí . Za mě každopádně super hydratační krém.

Payot N°2 L´essentielle zklidňující balzám 40 ml

Payot N°2 L´essentielle zklidňující balzám 40 ml

Ověřený zákazník EUROPARFÉMY.CZ mm

Zakoupeno v EUROPARFÉMY.CZ

Doporučuje produkt

skvělý lehký krem na rosaceu

Ověřený zákazník Testuj.to Ivana

• Dostupnost
  • Konzistence
  • Vůně
  • Zlepšení pleti
  • Není potřeba velké množství
  • Vyšší cena

CBD KRÉM mě zaujal na první pohled a bylo jasné, že ho musím vyzkoušet Bohužel mám akné a tak jsem doufala, že mi pomůže. Překvapila mě příjemná vůně, i to že na pleti nelepí,ale hlavně jak je díky CBD krému pleť hydratovaná. Výsledky nejsou hned viditelné, ale při pravidelném používání se výsledky dostaví.Je dostupný v lékárně.

Ověřený zákazník Testuj.to Nikol

• Rychlé účinky
  • Použití
  • Nic záporného nemám

Mám ráda produkty vyráběné v ČR. Ráda je podporuji. Tento krém mě mile překvapil. Jeho účinky jsme začala pociťovat brzy a na moji citlivé pleti se akné začalo ztrácet během týdne. Použití je velice snadné. Krém je lehký, vstřebatelný, pokožku hydratuje a rozjasňuje. Doporučuji všem, kteří se nemohou zbavit akné.

Ověřený zákazník Testuj.to Marie

• Příjemná vůně
  • Český výrobek
  • Příjemně a rychle se vstřebává
  • Pozitivní změny již cca po týdnu
  • Malé balení
  • Vyšší cena

Hezké balení krému, které již po týdnu přináší úlevu s projevy akné. Krém se lehce vstřebává a příjemné voní. Česká značka, která nabízí skvělí produkt, který je dostupný jak na webu, tak v lékárnách. Krém je dermatologicky testován.
Jeho cena je za mě vyšší a balení naopak malé, na druhou stranu, ale skutečně plní, to co slibuje.

Ověřený zákazník Testuj.to Iva

• není mastný
  • opravdu účinkuje
  • český, přírodní výrobek
  • zrníčka peelingu

Složení z přírodních látek velice oceňuji + bonus navíc, že výrobek pochází z ČR a je dermatologicky testován.
Dostupnost v lékárnách jsem zatím neměla možnost ověřit.
Výrobek má opravdu léčebné účinky. Na bradě se mi začalo tvořit akné, nevím, zda hormonálního, či jiného původu. Účinek opravdu perfektní, pupínky se přestaly tvořit brzy po začátku užívání. Pak jsem kvůli nemoci asi 2 dny vynechala a brada se opět trochu zhoršila, tudíž opět krém nasazuji každodenně.
Trochu mi vadí drobná zrnka v krému, ale ostatním to může vyhovovat. Hlavně, že účinkuje :)

Ověřený zákazník Testuj.to Marie

• Příjemná konzistence
  • Vůně
  • Účinnek
  • Balení
  • Žádné

Už dlouho jsem hledala krém, který by opravdu pomohl s akné a ostatními nedokonalostmi. CBD krém krásně zahojil většinu akné, pleť krásně hydratuje. Moc se mi líbí přírodní složení produktu. Konzistence krému je moc příjemná, nelepí a hezky se vstřebává. Má charakteristickou vůni, která není nijak nepříjemná. Určitě budu potřebovat větší balení. Všem mohu krém s klidnou duší doporučit.

Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25