Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na problematickou pleť
Tekutá část lehce pupínek vysuší, ale žádný zázrak, navíc nehygienické balení - aplikátor, kterým se potírá pupínek jde zpět do tekutiny. Tuhá část - korektor by měla mít světlejší odstín, než je barva pleti, na pupínky ideálně i zelený. Tento je tmavě oranžový, takže i na opálené pokožce nemaskuje, ale zvýrazňuje.
Doporučení od kožní lékařky. Jsem spokojená
Dcera si s tím maže oproti očekávání nohy a velmi si produkt pochvaluje. Krásně zvláčňuje. Vyzkoušeno i na obličeji, ale ne dlouhodobě.
- Nemastí
- Jemný
- Příjemný na pleti
- Drahý
Krém používám na aknózní pleť a po natření se krásném vstřebá, nemastí a nechává pleť krásnou. Používám v kombinaci s Effaclar čisticím gelem.
OKay.
- vzala jsem pro muze, trpi na “ pupinky “ na oholene lebce .. zatim pouzito 1x, ale vypada to, ze bude ucinny
Nedráždí oči.
Znám z lékárny,kde jsem pracovala pod názvem Acne color.
- skvělé složení krému
- Opravdu pupínky doslova zmizikuje!!!
- opravdu LÉČÍ
- ve 26 letech mi pomohla tato sada zkrotit hormonální dospělé akné - něco co nedovedly ani dražší značky a derma-krémy
- krém je lehký a jemný
- voda se hned vstřebá
- jemně pálí, ale to odezní (je to zejména kvůli samotným pupínkům)
Skvělé produkty a cenově výhodná sada. Pozor - opravdu LÉČÍ!:) Nelekněte se jemného štípání - za chvilku odezní.
Jsem nadšená, že jsem značku Pleva objevila. Jejich produktová řada pro akné mi zhojila pleť jako nic jiného!
Za tyto ceny jsou jejich produkty úžasná včelí bomba! :)))
- rychle se vstřebává, krásně voní, na suchou pokožku
Skvěle funguje na problematickou plet,lepší produkt jsem zatím neobjevila.
Je dobrý ale moc drahý.
kvalita je dobrá, moc mi vyhovuje! používá i dospívající syn - líbí se nám
Ještě jsem ho nepoužila, ale věřím, že je dobrý.
Velice dobře působí na víčka
jsem celoživotní ekzematik a tento produkt konečně splnil moje očekávání... zklidnil, pomohl vyhojení
- Doporučuji.Mé pleti vyhovuje.
Nevím, jak kosmetika Epiderma na akné působí na pleť ostatních, ale mně ji vysušovala a u akné jsem nezaznamenal žádný ústup.
Takže již nekoupím.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »