Poradna Přípravky na problematickou pleť


Autor: | Vloženo: 24.11.2010 000 17:15 | Témata: Poradna Přípravky na problematickou pleť

Obsah krému

Dobrý den.Je mi 15 let a asi před 4 dny jsem začala používat VICHY NORMADERM PRO MAT.A jednou asi v tom 3-4 dnu mi na tváři vylezly takové maličké vstouplé bouličky,připomínající ještě nevystouplej bed´ar.Je jich hrozně moc,ale nejsou na první pohled hned vidět (jejich barva ale splývá s obličejem).Nevěděli byjste náhodou,jestli to nebude alergie na ten krém a nebo alespon co ten krém obsahuje,abych věděla na co tu alergii mám?.Děkuji vám mockrát předem za odpověd´!

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    25. listopadu 2010 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Pěkný den, pokud jste tento problém nikdy neměla, pak se pravděpodobně jedná o alergickou reakci nebo jiný druh podráždění následkem použití krému.

    Složení tohoto přípravku je následující:
    Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Alcohol Denat. Cyclohexasiloxane, Glycerin, Butylene Glycol Nylon-12, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid 1Triethanolamine, Titanium Dioxide, Kaolin, Glycolic Acid, Dimethicone, Arginine PCA, Sodium Citrate, Cholesterol, Alumina, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Glucoside, Poloxamer 338, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Capryloyl Salicylic Acid, Tetrasodium EDTA, Biosaccharide Gum 1, Methylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol, Blue 1 (CI 42090)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.