Poradna Přípravky na problematickou pleť


Autor: | Vloženo: 06.06.2010 000 21:50 | Témata: Poradna Přípravky na problematickou pleť

Ochrana protu UV záření

Dobrý den, tento krém má chránit mastnou pleť před slunečním zářením. Já bych takovýto krém potřebovala, neboť stačí trochu aby na mou pleť svítilo sluníčko a já bych neměla ochranu proti UV záření, tak mi pleť okamžitě zčervená. Jiný krém na mastnou pleť s ochranným faktorem jsem nenašla. Hodně lidí (co jsem četla v diskuzích) nemá s touto značkou dobré zkušenosti. A proto bych potřebovala vědět, zda bych tento krém mohla používat a nebo zda existuje nějaký jiný s ochranným faktorem protu UV záčení. Mám citlivou mastnou pleť a bude mi 17 let. Prosím, poraďte mi.
Děkuji.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    7. června 2010 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Pěkný den, osobně mám výborné zkušenosti s krémem City Block Sheer od Clinique http://www.krasa.cz... . Matuje, chrání před UV zářením a dalšími agresory a navíc lehce tónuje pleť. Clinique se zaměřuje na citlivou pleť, proto by Vám měl krém také vyhovovat. Jedná se však o vyšší cenovou kategorii, než je Vichy. Z těch levnějších přípravků nabízíme Frezyderm http://www.krasa.cz...

    Na opalování obličeje bych Vám potom doporučila emulzi od Eucerinu http://www.krasa.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.