Poradna Přípravky na problematickou pleť


Autor: | Vloženo: 15.01.2013 000 14:55 | Témata: Poradna Přípravky na problematickou pleť

Péče o mastnou, zralou (58let) pleť s ucpanými póry

Je mi 58 let a od svých 12 let mám problematickou, mastnou, stále se lesknoucí pleť s viditelně ucpanýmu póry a záně
tlivými projevy . Mám pocit, že už jsem za ta léta vyzkoušela co se dalo, včetně úpravy jídelníčku a životosprávy. Asi do svých 30 let jsem byla ze svého vzhledu zoufalá, stranila jsem se vrstevníků, mimimálně vycházela ven, trpěla depresemi a pocity méněcennosti. Jedinou zkušenost, kterou jsem za ta léta udělala je, že čím více póry čistím, tím rychleji se mi zanesou. Pouze v létě, za poměrně intenzivního slunění , se mi pleť trochu vylepší. Moc prosím o radu. Děkuji Zvoníčková

  • 15. ledna 2013 - Oficiální zástupce obchodu AlfaFIT

    Dobrý den,

    doporučili bychom Vám vyzkoušet kosmetiku Cannaderm, která nese pečeť Léčivé konopí. V jejím portfoliu jsou výrobky na problematickou pleť s projevy, které popisujete.

    V našem e-shopu najdete tyto výrobky v sekci Cannaderm - Speciální péče při kožních problémech viz: http://eshop.alfafit.cz... , zde bychom zdůraznili produkty Cannaderm Aknea - ošetřující krém na akné 75 g viz: http://eshop.alfafit.cz... a Cannaderm Aknea - ošetřující voda na akné 200 ml viz: http://eshop.alfafit.cz...

    Přípravky obsahují bioaktivní konopný olej, měsíček, přesličku, dubovou kůru a další přírodní složky.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Jiří Boubal

    Jiří Boubal

    15. ledna 2013

    Dobrý den,

    tam, kde nepomůže kosmetika, doporučuji začít s řízenou detoxikací organismu. Stav kůže a pleti souvisí se stavem jater, proto doporučuji začít detoxikaci s dvěma preparáty. První z nich pročisťuje krev, aby mohla lépe plnit svoji funkci. Bojuje proti nejrůznějším alergiím a problémům s pokožkou.

    DIOCHI DETOXIN ‑ kapky - 50 ml
    http://www.fyto-kosmetika.cz...

    JOALIS AkneDren - akné a problémy kůže - 50 ml
    http://www.fyto-kosmetika.cz...

    V případě konkrétnějších dotazů mne neváhejte kontaktovat na emailu: [email protected]

    S pozdravem

    Jiří Boubal

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    18. ledna 2013

    Dobrý den,
    velice mě mrzí vaše životní zkušenost. Též jsem měla problematickou pleť a vnímala jsem se naprosto stejně jako vy - nechtěla jsem se pohybovat ve společnosti, případně jsem byla stále se sklopenou hlavou. Pro ženu je tento problém opravdu velmi nepříjemný.
    K uvedené věkové kategorii bohužel nemáme tolik možností - u výrobků je třeba, aby v první řadě pečovaly o mastnou pleť a problém vyřešily, a zároveň aby již působily proti vráskám.
    Nabídnout vám mohu tyto výrobky:
    *
    http://www.krasa.cz...
    http://www.krasa.cz...
    http://www.krasa.cz...
    http://www.krasa.cz...
    http://www.krasa.cz...
    http://www.krasa.cz...
    *
    http://www.krasa.cz...
    http://www.krasa.cz...
    http://www.krasa.cz...
    *
    http://www.krasa.cz...

    Důležitá je i zdravá strava, jak jste uváděla, a určitě i dostatečný přísun tekutin, nejlépe v podobě čisté vody.

    Pevně věřím, že vám některé z nabízených výrobků pomohou váš problém vyřešit.

    Příjemný den přeje Lenka Šárová

    zákaznické oddělení krasa.cz - VIVANTIS a.s.



    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 22. ledna 2013 - Oficiální zástupce obchodu Mediderm

    Dobrý den !
    Asi Vás moc nepotěším, ale myslím si, že pokud již takto dlouhodobě trpíte uvedenými kožními obtížemi, není to zcela běžné a může se bohužel jednat již o závažnější onemocnění kůže . Může se jednat o formu akne, ale taky např. o projev tzv. Rosacey (http://www.mediderm.cz...) Je tedy možné, že Váš problém nebudou běžně používané kosmetické prostředky schopny vyřešit a bude nutné navštívit zkušeného dermatologa, který doporučí vhodnou léčbu. Kosmetické prostředky jsou pak pouze velmi vhodným a účinným doplňkěm základní terapie.
    O pokožku je nutné pečovat komplexně - od správného čištění až po vhodně zvolený make-up.Podle Vámi udaných informací by Vaší pleti s největší pravděpodobností měl vyhovovat např. krém Rephasia (http://www.mediderm.cz...), který pokožku šetrně zbavuje nadměrného mazu a současně působí jako trvalý jemný AHA peeling.. Mimořádný účinek doplňuje 100% retinol, který zahlazuje drobné vrásky a změny pigmentu projevující se v menopauze.
    Na vyčištění zanesených pórů je vynikající Čistící pleťová maska řady Dermaheal (http://www.mediderm.cz...). Velmi snadno se aplikuje.
    Kolem očí, kde kůže již není tak mastná, je vynikající od stejné firmy Dermaheal Cosmoceutical oční krém (http://www.mediderm.cz...), který jako ojedinělý na českém trhu obsahuje růstové faktory, které dokážou přinutit kožní buňky se znovu začít dělit a obnovovat. Důsledkem je poté vyhlazení vějířkovitých vrásek a zpevnění povadlé pokožky.
    Tolik tedy alespoň základní, dalších vhodných přípravků je samozřejmě celá řada.Jen bych ještě na závěr chtěla varovat před sluněním, které uvádíte. Intenzivní slunění pro Vás v žádném případě není vhodné. Naopak, před sluníčkem byste se měla pečlivě chránit. Ihned po oslunění sice krátkodobě pokožka vypadá lépe, následuje však poté vždy výrazné zhoršení, které se projevuje se zpožděním - tedy až v podzimních měsících.

    Pěkný den !
    MUDr.Petra Gelnarová
    mediderm.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.