Poradna Přípravky na problematickou pleť


Autor: | Vloženo: 07.06.2012 000 11:52 | Témata: Poradna Přípravky na problematickou pleť

Mastná plet

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat.Mám mastnou plet, sem tam nějaké akné.Začala jsem každý večer používat Garnier Pure Active Čistící tonikum a hned potom jsem dočistila plet Garnier Pure Active ExfoBrusher Čisticí gel s kartáčkem.Trochu se to zlepšilo..ale pro lepší výsledky jsem přemýšlela nad PureActive péče proti akné - 24hodinová hydratace.Píšou ale, že je to krém.Tak se bojím aby se mi přes noc zase nezmastila.Nemáte nějaké zkušenosti s těmito produkty?
Děkuji za odpověď

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    7. června 2012

    Dobrý den,
    osobně bych doporučila výrobky použít opačně, nejprve čisticí přípravek, poté tonizace pleti. Vzhledem k tomu, že aknózní pleť je poměrně citlivá, ExfoBrusher gel s kartáčkem bych nepoužívala určitě denně, aby nedošlo k poškození vrchní vrstvy pokožky. Dodoručila bych například 2x týdně čistit pleť tímto gelem s kartáčkem. Co se týká tonika, to je určitě vhodné použít na očištění pleti ráno i večer. Nezbytný je určitě i pleťový krém, který pečuje o aknózní pleť, uzdravuje a zároveň dodává nezbytnou hydrataci - nejvhodnější je tedy výrobek ze stejné řady: http://www.krasa.cz...
    Případně vám mohu doporučit i jiné značky, potažmo celé řady, které nabízí kompletní péči:
    http://www.krasa.cz...
    http://www.krasa.cz...
    http://www.krasa.cz...
    http://www.krasa.cz...

    Příjemný den přeje Lenka Šárová

    zákaznické oddělení krasa.cz - VIVANTIS a.s.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Radka M.

      7. června 2012 - Radka M.

      Děkuji :-) ale ještě pro presnost...čistící tonikum používat každý den, nejlépe ráno a večer a gel s kartáčkem, který vytváří pěnu 2x týdně..je to tak?http://www.krasa.cz... tento krém používat každý den..a spíše ráno nebo věčer?
      A ještě něco když se ráno maluju jen korektor+pudr to tu vyčištěnou plet zase jakoby ucpu vidte?


    • Anonymní uživatel

      7. června 2012 - Anonymní uživatel

      Dobrý den,
      čisticí tonikum je určitě vhodné používat ráno i večer - sama jsem dříve používala tonikum pouze večer (též jsem měla problematickou pleť), ale nyní používám tonikum i ráno (informace získaná ze školení) a pleť je skutečně v lepším stavu.
      Proč použít tonikum ráno: během noci vaše pleť produkuje kožní maz aj. látky, které je nutné odstranit. Například u problematické pleti by se obličej neměl téměr vůbec čistit obyčejnou vodou. Pleť vysušuje a nedává jí logicky žádné potřebné, ozdravné, látky.
      Proč použít tonikum večer: během dne vaše pleť zachytí spoustu volných radikálů, které jsou pro pleť nežádoucí a tonikem je smyjete - tonikum zároveň působí ozdravně.
      Zmíněný hydratační krém je vhodné používat ráno i večer - mimo očního okolí. Gel s kartáčkem bych já osobně použila max 2x týdně a to večer.
      Co se týká dekorativní kosmetiky, určitě není problém, když budete používat korektor a pudr. V dnešní době se dokonce doporučuje používat make-up, jelikož zachytí téměř všechny nežádoucí volné radikály, které na pleť během dne působí - např. prach apod. Takže se určitě nemusíte bát a můžete používat i dekorativní kosmetiku, určenou pro váš typ pleti - tedy mastná a problematická. Pokud budete pleť správně čistit, případné ucpané póry po odlíčení krásně dočistíte následnou péčí. Pleti můžete určitě dopřát občas i pleťovou masku. Nicméně, ráda bych ještě upozornila, že pokud to budete "přehánět" s čištěním pleti (nadměrné používání peelingu, či gelu na mastnou pleť), může se dostavit opačný efekt a to je vysušení pleti. Ale pokud se budete řídit uvedenými postupy, vše by mělo být na nejlepší cestě k uzdravení pleti.

      Přeji mnoho úspěchů!

      Příjemný den přeje Lenka Šárová

      zákaznické oddělení krasa.cz - VIVANTIS a.s.


  • novakosmetika.cz

    novakosmetika.cz

    7. června 2012

    Dobrý den,

    boj s akné je vždycky na dlouhé lokte. Poměrně dobré ohlasy máme od zákaznic, které používají českou přírodní kosmetiku Ryor produktové řady Aknestop. Více info na http://www.novakosmetika.cz...

    Hezký den.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.