Poradna La Roche Posay Effaclar Mat Sebo-Regulating Moisturizer 40 ml

Autor: | Vloženo: 13.06.2010 000 12:36 | Témata: Poradna La Roche Posay Effaclar Mat Sebo-Regulating Moisturizer 40 ml

Mastná pleť

Dobrý den, potřebovala bych poradit, co mám dělat s mojí mastnou lesknoucí se pletí. Používám řadu EFFACLAR, opravdu je super. Ráno používám čistící gel, adstringentní vodu a krém. Večer opět čistíci gel, adstringentní vodu a krém Effaclar Duo. Ráno je to krém od Vichy Aqualia Thermal UV. Doporučila mi ho lékárnice, když jsem ji žádala o nějaký krém na mastnou pleť. Hledala jsem takový, aby měl UV filtr, protože, když vyjdu ven na slunce, tak mě pleť trochu pálí a malinko rudne. Akorát si myslím, jestli právě tento krém nezpůsobuje lesk mé pleti. Vy jste mi již minule napsala, jaké krémy s UV filtrem jsou vhodné pro mastnou pleť, ale nedají se koupit v lékárnách.
Lékárenská kosmetika mi vyhovuje. Kosmetiku kupuji v lékárně na Karlově náměstí. Je to tato lékárna: http://www.lekarna7.cz.
Mají velký výběr kosmetiky, ale žádný z těch krémů, jak jste mi poradila, jsem tam nenašla, ani Clinique, ani Frezyderm. Mají kosmetiku Vichy, Avene, Biodermu, La Roche Posay a Eucerin.
Byla byste tak hodná a napsala mi prosím, jak se mám zbavit lesku pleti na celý den?. Je mi 17 let. Moc mě to trápí. Už nevím, co mám vyzkoušet. Byla jsem i u lékařky, ale krémy, které mi doporučila mi nepomohly.
Chtěla bych nadále používat kosmetiku EFFACLAR, ale je škoda, že nemá matující krém s UV filtrem. Takový bych potřebovala, aby se dal sehnat.
Vážně by mi to pomohlo. Řada EFFACLAR mě zbaví akné a stáhne póry, dobrý by byl určitě i krém EFFACLAR M, ale, jak již jsem napsala, nemá UV filtr.
Make-up bych používat nechtěla, ale nějaký opravdu dobrý matující krém s UV filtrem, který se dá sehnat v lékárnách.
Poraďte mi prosím, co mám udělat pro to, aby se mi pleť neleskla.
Děkuji Vám.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    14. června 2010 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Pěkný den,

    kosmetiku Clinique a Frezyderm můžete zakoupit v našem obchodě Krasa.cz http://www.krasa.cz/

    Co se týče lesku, mám velmi dobrou zkušenost se speciálními papírky, které ho absorbují. Make-upy bych nezatracovala, existují už i typy určené speciálně pro mastnou pleť, které do jisté míry také redukují lesk a některé obsahují SPF faktor - http://www.krasa.cz... nebo http://www.krasa.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.