Bioderma Sensibio Legére krém 40 mlBioderma Sensibio Legere krém je určený na každodenní hydrataci citlivé pokožky. Normální a smíšená pleť. Bioderma Sensibio Legere krém je určený na každodenní hydrataci... celá specifikace 293 Kč s DPH |
Recenze Bioderma Sensibio Legére krém 40 ml
- Všechny (62)
- Neucpává póry
- Hydratuje pokožku
- Skvělý pro citlivou pleť
Používám ho jako denní krém pod make-up, na což mi naprosto vyhovuje. Nemám citlivou pleť, ale zakoupila jsem ho z toho důvodu, že neucpává póry na mé problematické pleti.
Konzistence: | Optimální |
Kupuji opakovaně,vyhovuje mi na moji atopickou a velmi citlivou pokožku. Lehký krém,snadno se rozetírá,nesvědí,nedráždí. Doporučit ostatním krém na obličej se mi zdá divné.Každý má jinak citlivou pokožku a co vyhovuje mě, nemusí vyhovovat jiným. Ale mě opravdu nedráždí.
Konzistence: | Optimální |
- Perfektní krém,lehká konzistence,velmi příjemný a dobře roztíratelný.Okamžitě se vsákne do pokožky,nedělá film,nedráždí. Pokožka po něm jásá,alespoň moje a to mám velmi citlivou
Mám tuhle značku velmi oblíbenou,nikdy mě nedráždila pokožku,vždy pomohla a uklidnila,tento krém doporučuji. V létě to bude voda na pleť.
Konzistence: | Optimální |
- perfektní textura, stačí aplikovat malé množství, dobrá cena, hezká nevtíravá vůně, bez pocitu mastnoty po nanesení
mám vyzkoušeno dlohodobě používám cca 3 roky, od té doby co používám nemám problémy s akné typu, puchýřek který nejde vymáčknout tzn. dříve jsem měla problém s červenými nevymáčknutelnými puchýřky akné, které se při pokusu o odstranění akorát změnilo v červený flek, který se dlouho hojil. Od té doby co používám i micerální vodu od Biodermy k vyčištění pleti. Doporučuji!
Konzistence: | Optimální |
- super krém,na smíšenou,citlivou,problematickou plet,dobře hydratuje,je lehký a velice příjemný.
- nic.jen by tyto krémy mohly obsahaövat látky na první vrásky.takovej krém by byl k nezaplacení:))
doporučuji.
Konzistence: | Optimální |
- lehký, nemastný, dobře se vstřebává
lehký, nemastný krém, vhodný pro citlivou pleť. Produkt jsem si vybrala díky recenzím na internetu. Určitě je dobré pohlídat si akci, jinak je drahý.
Konzistence: | Optimální |
- super záležitost hned po leniensce a sádle :)
- parádně se roztírá, stačí opravdu malý hrášek na celý obličej i dekolt
- objednala jsem si na doporučení dermatologa a jsem ráda, že jsem se nenechala odradit cenou. Krém vydrží celý den, dokud si obličej večer neumyju.
- 1 balíček krému mi vydrží okolo 4 měsíců
- bezproblému nahradí krém denní i noční
- je bez aromatu a nedráždí pleť, ba naopak je hebká, příjemné lesklá-svěží-zdravá
- mám raději krémy s pumpičkou a větší balení by také ušetřilo čas s hlídáním, kdy dochází a dostatečně dopředu objednat
pro mě naprostá jednička na trhu
Konzistence: | Optimální |
- Vynikající pro alergiky. Dlouho jsem hledala na svou pleť dokolanou kosmetiku. Jsem alergička s citlivou pletí ke sklonem k pupínkům, Díky Bioderma sensibio jsem problém z velké části vyřešila. Jsem přesvědčena, že má pleť je za to vděčná. Je krásné, když krém voní, ale ta vůně není vše a není z ničeho, proto jsem ráda, že jsem našla kosmetiku, která nevoní na metry daleko, ale je jemná a čistá.
Produk můžu všem doporučit. Cena a kvalita jsou rozumně nastaveny, ale ve skutečnosti, kdo by se bránil levnější pořizovací ceně.
Konzistence: | Optimální |
- Dobře se roztírá, lehký, nelepí, rychle se vstřebá, skvělý pod make-up
Skvělý k mé pleti, nesvědí, nedrolí se, nobře se roztírá, lehký, nelepí, rychle se vstřebá, skvělý pod make-up. Konečně ideální krém